top of page

Demontering av Maskiner

Behøver du noen med ekspertkompetanse på demontering av maskiner som skal flyttes? Brukte Maskiner Norge består av eksperter innen flere forskjellige områder som bruker sin kompetanse på demontering, frakt og montering av maskiner for industrien.


Vi sørger for å holde orden under demontering av maskinene

Vi har lang erfaring med nedpakking av store industriinstallasjoner, dette gjør at vi har gode rutiner for utarbeiding av dokumentasjon for både mekanisk og elektriske komponenter. Vi har dermed oversikt over alle deler og hvor de skal monteres i ettertid, remontering kan dermed skje av andre aktører.
 

Demontere og flytte industrimaskiner? Vi hjelper deg med hele prosessen

Vi tar gjerne på oss komplette flyttinger der vi sørger for å demontere alle maskiner, flytte og montere på nytt sted. Det er ingen geografiske begrensninger på hvor vi utfører arbeidet, og dersom du ønsker å flytte store maskiner til utlandet, har vi maskinpark til å utføre dette.


Moderne maskinpark og kompetente medarbeidere

Brukte Maskiner Norge kan tilby hele produktspekteret fra montering/demontering av enkelte maskiner til komplette anlegg. Med høy kompetanse, lang erfaring og en moderne maskinpark kan vi tilby tjenester av høy kvalitet og sikkerhet.

Dersom du ønsker mer informasjon om demontering av maskiner eller noen av våre andre tjenester, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post – info@bruktemaskiner.com

 

bottom of page